Wilt u zo vriendelijk zijn een bericht in ons gastenboek te plaatsen?
Bedankt voor uw bericht.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e-mail adres blijft onzichtbaar.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
25 berichten.
Sophie Sophie heeft geschreven op 11 augustus 2019 om 23:44
Onze 2 katten zijn nu weer 3 dagen thuis na een verblijf van 2 weken. Regelmatig kregen we fotoโ€™s en lieve berichtjes van Miranda. Het was de eerste keer van huis voor de katten, dus wel wennen voor ze ( ( en hun baasjes). Ze zijn goed verzorgd en kregen regelmatig een knuffel. Dank voor de goede zorgen! Tot de volgende keer
Beheerdersantwoord van: tommie
Heel graag gedaan. Het zijn schatjes. Zie ze graag weer een keer hier voor hun logeerpartij.
Mark Mark heeft geschreven op 10 juni 2019 om 10:06
Eergisteren onze Aap opgehaald na een verblijf van 2 weken. We denken dat hij het prima naar zijn zin heeft gehad, want wilde niet gemakkelijk mee naar huis. Eenmaal thuis was ie binnen no-time weer de ouwe en knuffelde er op los. Gezond, relaxt en lekker speels. Hieruit blijkt wel dat de hygiรซne, sfeer en zorg uitstekend is geweest. Anders hadden we wel wat gemerkt aan zijn gedrag. Bedankt Miranda!
Beheerdersantwoord van: tommie
Dank je wel. Mooi dat Aappie het goed heeft gehad hier.
Angelique Angelique heeft geschreven op 5 juni 2019 om 13:12
Gisteren onze kat opgehaald nadat ze een kleine 2 weken bij Kattenpension Tommie was geweest. Ze heeft het er prima gehad tijdens onze eigen vakantie: het is er ruim, schoon, rustig, veel speeltjes en vooral mooie plekken voor katten om te zitten en op de uitkijk te staan, zowel binnen als buiten. 's Nachts zitten ze comfortabel in hun eigen hok, en overdag hebben ze alle ruimte om rond te lopen. Als ik tijdens de vakantie vroeg hoe onze kat het maakte kregen we gelijk antwoord en een foto of filmpje. Afspraken worden goed nagekomen. Echt een heel prettig en vertrouwd adres om je kat naartoe te brengen tijdens je vakantie. Wij zijn allemaal erg tevreden: zowel de kat als wijzelf. Dank je wel Miranda voor deze geweldige zorg!
Beheerdersantwoord van: tommie
Heel graag gedaan. Dank je wel voor de mooie woorden.
Hennie en Marion Hennie en Marion heeft geschreven op 13 april 2019 om 17:10
Lieve Miranda , Wij willen je hartelijk danken voor de liefdevolle verzorging die jij onze kat Malle tijdens zijn vakanties bij jou hebt gegeven. Hij heeft meer dan 10 jaar hiervan kunnen genieten. Je had altijd aandacht en zorg voor hem. Malle is op 17 1/2 jarige leeftijd 21 maart overleden. Wij wensen de katten nog fijne vakanties bij jou. Groet Hennie en Marion
Beheerdersantwoord van: tommie
Heel veel sterke met het verlies van Malle. Een eigenzinnige kat, maar hoe ouder, hoe aanhaliger hij werd. Hier gaat ie ook zeker gemist worden.
Roos en Doortje Roos en Doortje heeft geschreven op 14 juni 2018 om 19:01
Beste Miranda, Wij Roos en Doortje, hebben weer een fijne vakantie gehad, in 5-sterren Hotel Tommie. Hartelijk dank voor de liefdevolle verzorging!!! en de leuke beautycase.(ook namens onze baasjes). Tot de volgende vakantie. Groetjes van Roos, Doortje en baasjes.
Beheerdersantwoord van: tommie
Ik ben blij dat het weer goed bevallen is. Graag tot de volgende keer.
Gertie van Herwijnen Gertie van Herwijnen heeft geschreven op 23 mei 2018 om 11:04
Lieve Miranda. 20 jaar wat een tijd alweer. Maar alweer 19 jaar verzorg je onze katten met veel liefde en zorg. Wij hoeven ons daar nooit zorgen om te maken. Dat is zo fijn. Dus dit keer wederom bedankt ook namens Chico en Minx natuurlijk en de hele familie. Liefs Gertie , tot de volgende keer.
Beheerdersantwoord van: tommie
Wederom heel graag gedaan. Ik hoop nog heel lang op jullie katjes te mogen passen.
Conny Borst Conny Borst heeft geschreven op 14 november 2017 om 21:07
Een heel goed pension om je kat te brengen tijdens de vakantie. Wij zijn hier zeer tevreden over. Ziet er altijd netjes en schoon uit. De katten die er zitten zien er altijd tevreden uit.
Beheerdersantwoord van: tommie
Dank je wel voor je lieve woordjes.
Marie-anne en Minet Marie-anne en Minet heeft geschreven op 17 oktober 2017 om 13:12
Minet heeft het altijd erg naar d'r zin in het kitty hotel. ๐Ÿ™‚ De verblijven en ruimtes zijn schoon en er is volop aandacht voor de katten. Ik kan dit adres erg aanbevelen voor als mensen op vakantie gaan.
Beheerdersantwoord van: tommie
Dank je wel voor de positieve woorden.
Robert Robert heeft geschreven op 14 oktober 2017 om 10:09
Noppes is vaste gast bij Tommie! Met een gerust hart ga ik op vakantie en ben blij dat hij zo goed wordt verzorgd.
Beheerdersantwoord van: tommie
Dank je wel. Het is voor mij toch heel voornaam dat mijn klanten met een gerust hart op vakantie gaan en zich geen zorgen om hun kat te hoeven maken.
Leny en Gerrit Leny en Gerrit heeft geschreven op 6 oktober 2017 om 14:51
Vandaag onze lieve Scott opgehaald na 13 dagen .We missen hem erg als we op vakantie zijn ,maar kunnen hem een beetje volgen via de foto's op de site . Wij brengen onze kat(ten) er al 12 jaar en altijd naar tevredenheid . Het eerste jaar stond onze vakantie erg in het teken van "hebben ze het wel naar hun zin bij Tommie" maar toen we terug kwamen en ze lekker ontspannen rond zagen lopen wisten we dat onze bezorgdheid onterecht was . Sind dien zijn al onze vakanties erg ontspannen ivm met onze vriend(jes). Miranda bedank voor alle goede zorgen ,telkens weer .?.Ook ,en vooral namens Scott .
Beheerdersantwoord van: tommie
Goed om te lezen dat jullie geen zorgen om Scott hebben als jullie van jullie vakantie genieten. Ik doe het met liefde. Hopelijk komt Scott nog jaren hier logeren.
Jeanette en Gerrit Jeanette en Gerrit heeft geschreven op 3 oktober 2017 om 12:15
Onlangs hebben wij onze Dyro weer opgehaald bij โ€œtanteโ€ Miranda, na een verblijf van bijna 3 weken. Meerdere keren per jaar verzorgt zij naar volle tevredenheid ons (eigenlijk onmisbare) gezinslid. Niets is Miranda teveel, we krijgen zelfs filmpjes tegenwoordig. Inmiddels weet onze hele familie haar al vele jaren te vinden en we hopen dat we nog heel veel jaren een beroep mogen doen op haar zeer professionele en liefdevolle verzorging.
Beheerdersantwoord van: tommie
Dank je wel voor de lieve woorden. Ik hoop ook nog jaren voor Dyro te mogen zorgen tijdens jullie vakanties.
Anita Suttorp Anita Suttorp heeft geschreven op 19 september 2017 om 15:44
Onze kat Biko komt alweer 10 jaar bij Kattenpension Tommie. Hij is al bijna 16 jaar en hopen natuurlijk dat hij nog heel lang mag komen logeren. Hij is inmiddels al heel lang gewend en we komen hem na een weekend of een aantal weken vakantie dan ook altijd relaxt ophalen. Wij hebben vertrouwen in Miranda en ervaren dat ze altijd erg goed zorgt voor onze kat. Kortom: een fijn kattenvakantieplekje!!!
Beheerdersantwoord van: tommie
Ik hoop ook dat Biko nog vaak hier mag komen logeren. Fijn dat jullie het vertrouwen in mij hebben en Biko natuurlijk ook.
Peter en Ellen Peter en Ellen heeft geschreven op 5 september 2017 om 12:31
Wij brengen al jaren onze kat naar Tommie en tegenwoordig is dat onze kater Garfield. De verzorging is prima en als wij vanaf ons vakantieadres vragen hoe het gaat krijgen wij altijd snel bericht van Miranda. Als wij Garfield ophalen ziet hij er altijd prima uit. Voor ons is Kattenpension Tommie een aanrader. Miranda bedankt voor de goede zorgen.
Beheerdersantwoord van: tommie
Dank u wel voor de lieve woorden. Garfield is een geweldige kat om hier te logeren te hebben. Hopelijk komt ie nog heel vaak.
Marion en Jan Sessink Marion en Jan Sessink heeft geschreven op 3 september 2017 om 13:53
Luci en Fero gisteren weer opgehaald na een weekje vakantie. Ze komen al vanaf dat ze kitten zijn bij jou en dan meestal ook nog meerdere keren per jaar. Ze hebben het altijd prima naar hun zin en wij zijn ontzettend tevreden over de goede zorg die ze krijgen bij jou. Bedankt! Net weer een reservering gemaakt voor een deel van de herfstvakantie. Mooie site !!
Beheerdersantwoord van: tommie
Ik pas elke keer weer heel graag op ze. Bedankt voor de lieve woorden. Ik zie jullie in de herfstvakantie weer.
Astrid van Gorkom Astrid van Gorkom heeft geschreven op 29 augustus 2017 om 22:54
Wederom dankjewel voor de goede zorgen voor ons Gijsje. We kunnen haar altijd met een gerust hart bij jou achterlaten. We hadden het er vandeweek nog over hoe lang wij onze katten al bij jou brengen.... ik denk een jaar of 18..... naar alle tevredenheid. Zojuist gereserveerd voor aanstaande Herfstvakantie! ?
Beheerdersantwoord van: tommie
Dank je wel. Mooi dat jullie, na 18 jaar, nog steeds tevreden zijn. We zien jullie in de herfstvakantie graag weer.
Fam. van Loon Fam. van Loon heeft geschreven op 23 augustus 2017 om 22:27
Bedankt voor de goede zorgen voor onze Binky! Zij komt al een aantal jaren bij het kattenpension van Miranda en wij zijn dik tevreden! Dankjewel, en tot de volgende keer!
Beheerdersantwoord van: tommie
Dank je wel voor het positieve bericht. En zeker graag tot een volgende keer.
Celia en Ronald Celia en Ronald heeft geschreven op 20 augustus 2017 om 08:56
Gisteren Suus weer opgehaald na onze vakantie. Ze vindt het wel spannend als ze thuis weg moet maar toch is het een vertrouwde plek voor haar en wij gaan met een gerust hart op vakantie. Al vele jaren brengen wij onze katten naar Miranda, dit jaar helaas maar eentje . A.s. vakantie komen er weer twee hoor!!
Beheerdersantwoord van: tommie
Dank je wel. Ik kijk al uit na de kerstvakantie, weer een kitten in huis ๐Ÿ™‚
Gertie van Herwijnen Gertie van Herwijnen heeft geschreven op 15 augustus 2017 om 12:38
Minx weer opgehaald . Ze is weer super verzorgd , zoals altijd. Minx wilt zelfs de mand niet in om weer te vertrekken. En dat zegt genoeg. Tot de volgende keer weer. Nogmaals bedankt
Beheerdersantwoord van: tommie
Heel graag gedaan. Zeker graag tot een volgende keer.
Koosje, Bas & Kirsten Koosje, Bas & Kirsten heeft geschreven op 14 augustus 2017 om 22:38
Hoi Miranda, dank weer voor de goede zorgen van Koos! Fijn dat je haar altijd rauw wilt voeren terwijl je de kuikentjes maar niets vindt ๐Ÿ˜‰ En dat er ook een mouw aan te passen is als een paspoort vergeten wordt. En ondanks dat Koosje niet mee naar huis wilde is ze nu toch weer blij om thuis te zijn en komt ze weer heerlijk knuffelen. Tot de volgende vakantie!
Beheerdersantwoord van: tommie
Haha, ja, ik vindt het maar niks als ik Koos een kuikentje moet geven, kijk er niet naar hoe zij zit te genieten van dat kuikentje. Tot jullie volgende vakantie.
Tonny en Johan Tonny en Johan heeft geschreven op 14 augustus 2017 om 10:07
Op 13 aug onze beide katten weer opgehaald na een paar weken vakantie. Als we ze naar het pension brengen protesteren ze, maar als we ze ophalen ook. Zoals altijd zijn ze weer prima verzorgd door Miranda. We komen al vele jaren in dit prima kattenpension. Mooie en schone faciliteiten, hele goede verzorging door de altijd vrolijke Miranda?
Beheerdersantwoord van: tommie
Dank je wel voor de lieve woorden.

Kattenpension Tommie
Hondstraat 32
5334 JM Velddriel
0418-635127
info@tommie.nl